Refurbishment and Construction of Link Building

This completed project consisted of the conversion of the existing bedsits & flats into one & two bedroom flats and a full refurbishment was carried out throughout the two storey buildings including new wet rooms, kitchens, flat entrances, fire proofing, decorations and flooring.

A new link building was being constructed linking the two main buildings to provide a library area, assisted bathroom and lift.

New conservatories were also built to provide seating areas for the residents.

Testimonial from Joel Walsh of ATP Architects + Building Surveyors Ltd:

“Walker’s were a pleasure to work with from their initial appointment through to completion. Walker’s brought a proactive approach to the project, providing cost effective solutions to the challenges encountered on site. A quality of finish has been achieved at Tyndale House that has hugely impressed both the client and the end users. Many items of specification enhancement were measures taken by Walker’s above and beyond the original expectations of the project. As a practise we would highly recommend Walker’s for projects of varying sizes and complexities and look forward to working with them in the future”.